loading...

سل تل

بازدید : 1014
شنبه 12 ارديبهشت 1399 زمان : 5:28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

این روزها، بسیاری از کشورها، شهروندان خود را تشویق به ماندن در خانه می‌کنند. به همین دلیل توجه به رژیم غذایی و تأثیر خوردنی بر سلامت، اهمیت زیادی جلوه گر می‌بطی ء. چنانچه چیزی به کنیه غذای کامل حیات داشته باشد، تخم مرغ را می‌توان یکی از نامزدها در نظر گرفت. دسترسی به دانه مرغ و پخت آن راحت و از طرفی این ماده‌ی غذایی سرشار از پروتئین است. به گفته یکریستوفر بلسو، استادیار علوم تغذیه از دانشگاه کنتیکت ایالات متحده «برز مرغ تمام مواد لازم بخاطر رشد سندیت حی را در خود دارد بنابراین بدیهی است که سرشار از مواد مغذی باشد.»

خوردن تخم مرغ در پیاده شدن غذاهای دیگر می‌تواند به جذب ویتامین‌ها تیمار کمک کند. بخاطر مثال طبق پژوهشی، اضافه کردن تخم مرغ به سالاد می‌تواند میزان ویتامین E دریافتی از سالاد را افزایش دهد. ولی سال‌ها است به برهان نمونه کلسترول بالای تخم مرغ، بر سر این ماده‌ی غذایی مذاکره و جدل وجود دارد. بسیاری از پژوهش‌ها خوردن تخم مرغ را به افزایش ریسک بلای ناگهانی‌های قلبی ربط می‌دهند. زرده‌ی برز مرغ حاوی ۱۸۵ میلی گرم کلسترول است که متجاوز از نیمی‌از ۳۰۰ میلی گرم کلسترول وعظ شده درون رژیم‌های غذایی را تشکیل می‌دهد.

علاوه کنار این، طبق برخی ادعاهای بی اساس، تخم مرغ می‌تواند از افراد تو برابر ویروس کووید ۱۹محافظت کند یا حتی عامل مسری این ویروس باشد. حتی طبق نظریه ‌‌‌ای عجیب، سوراخ کردن برز مرغ قبل از پختن آن می‌تواند منجر به ایجاد پادتن‌هایی شود که از افراد درون مقابل بیماری کرونا حراست می‌کند؛ ولی این نظریه فاقد هرگونه پشتوانه و از کار افتادن علمی‌است.

اما بذر مرغ غذایی ایده آل است یا مضر؟ کلسترول، چربی زردی است که در کبد و روده‌ها تولید می‌شود. این ماده را می‌توان در تمام سلول‌های بدن پیدا کرد. معمولا افراد کلسترول را بد می‌دانند ولی این ماده، یکی از عناصر اصلی سازنده‌ی غشاهای سلولی است و بخاطر تولید ویتامین D و هورمون‌های تستوسترون و استروژن ضروری است. بدن انسان به رخساره خودکار کلسترول مورد نیاز را تولید می‌کند؛ اما کلسترول در فرآورده‌های حیوانی مثل گوشت گاو، میگو و دانه مرغ و تا اینکه پنیر و الزام هم مشهود می‌شود.

کلسترول را می‌قابلیت تو فرآورده‌های حیوانی مانند گوشت و تخم مرغ پیدا کردمقاله‌های مرتبط:چگونه در ایام قرنطینه تغذیه سالم داشته باشیم؟آیا تابعیت از رژیم غذایی وگان مزیتی دارد؟

کلسترول از طریق مولکول‌های لیپوپروتئین موجود داخل خون، بوسیله سراسر بدن نقل مکان می‌شود. هر شخص، ترکیب لیپوپروتئینی متفاوتی دارد و این ترکیب می‌تواند نقش مهمی‌را در ریسک توسعه‌ی مصیبت‌های قلبی ایفا درنگ. کلسترول لیپوپروتئین اندک غلظت (LDL) که به آن کلسترول بد اندوه گفته می‌شود، از جگر به سرخرگ‌ها و بافتن‌های بدن منتقل می‌شود. به اعتقاد‌ی پژوهشگران، این انتقال می‌تواند به تشکیل کلسترول در ورید‌های خونی و افزایش سربزرگی بیماری‌هایقلبی عروقی منجر شود.

اما پژوهشگران به طور قطعی کاربرد کلسترول را به افزایش مخاطره بلای ناگهانی‌های قلبی، عروقی ربط نداده اند. درنتیجه، هیچ کدام از وصیت‌های رژیمی‌ایالات متحده یا بریتانیا، محدودیتی برای کاربرد کلسترول قائل نیستند. بلکه در عوض، به خشکی امدن محدود کردن چربی سیری شده تأکید دارند. چربی اشباع شده می‌تواند خطر مصیبت‌های قلبی عروقی را افزودن دهد. به خاص غذاهای حاوی چربی‌های ترانس، می‌توانند سطوح LDL را تکثیر دهند. اگرچه، برخی چربی‌های ترانس داخل فرآورده‌های حیوانی تیمار دیده می‌شوند، اغلب این چربی‌ها به صورت جعلی تولید می‌شوند و سطوح بالایی از آن‌ها را می‌توان در عنف‌ها، اسنک‌ها و غذاهای سوخاری و تنوری قرین انواع شیرینی، دونات و کیک معلوم کرد.

از طرفی، میگو و تخم مرغ دارای بیشترین استاندارد کلسترول و در ذات حال چربی سیری پائین هستند. ماریا لوس فرناندز، لله علوم تغذیه از دانشگاه کنتیکت ایالات متحده، داخل استیناف‌های خود هیچگاه ارتباطی بین نوشیدن دانه مرغ و تکثیر خطر بیماری‌های قلبی عروقی پیدا نکرده است. او می‌گوید:با اینکه کلسترول موجود داخل بذر مرغ بیش بیشتر از کلسترول موجود داخل گوشت و دیگر فرآورده‌های حیوانی است، چربی اشباع شده عامل اصلی افزایش کلسترول خون محسوب می‌شود. این نتیجه‌ی سال‌ها استیناف است.

بحث درباره‌ی عوارض سلامتی بذر مرغ‌ها امروزه تا اندازه‌‌‌ای تحول کرده است زیرا بدن می‌تواند کلسترول مصرفی را خنثی کند. به گفته یالیزابت جانسون، استادیار پژوهشی علوم تغذیه در دانشگاه تافتز بوستون: «کلسترول موجود در غذاها بخاطر اغلب افراد بغرنج ساز نیست.» جانسون و تیمی‌از پژوهشگران با ممارست ۴۰ تحقیق در سال ۲۰۱۵، هیچگاه روش شواهد جامعی را درباره‌ی رابطه‌ی بین کلسترول رژیمی‌و بیماری‌های قلبی علنی نکردند. به گفته‌ی جانسون:بدن انسان، دارای قواعد مشخصی برای مصرف کلسترول است و کلسترول کمتری تولید می‌یواش.

کلسترول درون صورتی مضر است که با اکسیژن ترکیب شود اما آنتی اکسیدان‌های موجود در تخم مرغ از این فرایند پیشگیری می‌کنند

کلسترول موجود درون بذر مرغ‌ها می‌تواند خطر کمتری را برای مصونیت افراد به دنبال داشته باشد. کلسترول زمانی مضر است که با اکسیژن موجود داخل سرخرگ‌ها نفوذ کردن دهد ولی به گفته‌ی بلسو، فرایند اکسایش با کلسترول دانه مرغ‌ها صورت نمی‌دهد. او می‌گوید:چنانچه کلسترول با اکسیژن نفوذ دهد، خطرناک خواهد بود اما آنتی اکسیدان‌های موجود تو تخم مرغ مانع از اکسایش کلسترول آن می‌شوند.

تا اینکه فدایی کلسترول‌ها برای بدن موثر هستند. کلسترول لیپوپروتئین پرتراکم (HDL)، به کبد نقل مکان می‌شود اما در کبد تجزیه نمی‌شود و از بدن حذف می‌شود. HDL، همچنین با پیشگیری از تشکیل کلسترول در خون، دارای پی محافظتی در طبق بیماری‌های قلبی عروقی است. بوسیله گفته‌ی فرناندز:افراد باید نگران کلسترولی باشند که در خون آن‌ها سوگ می‌درنگ و می‌تواند بوسیله بیماری‌های قلبی منجر شود.

نکته‌ی حائز اهمیت، نسبت HDL به LDL تو بدن است. چرا که می‌تواند اثر LDL را خنثی کند. به گفته‌ی بلسو، تقریبا یک سوم افراد، بغرنج اضافه ۱۰ الی پانزده درصدی کلسترول خون دارند. در اغلب موارد، بدن می‌تواند کلسترول مصرفی را با کلسترول کبد، متعادل کند.

طبق آزمایش‌ها، میزان کلسترول LDL در بدن افراد تندرست پس از نوشیدن تخم مرغ افزایش می‌یابد. افراد چاق، دارای افزایش حد یا مبتلا بوسیله دیابت پس از نوشیدن تخم مرغ، شاهد افزودن ناچیز LDL و اضافه مولکول‌های HDL خواهند بود؛ بنابراین چنانچه سالم هستید، تخم مرغ می‌تواند آثاری سلبی پهلو بدن شما بگذارد. از طرفی میزان HDL تو بدن‌های سالم بی آرامی‌بیشتر است پس نیازی بوسیله نگرانی برای افزایش LDL نیست.

موافق یک پژوهش، استعمال نیمه تخم مرغ اضافی تو روز با خطر بالاتر بلای ناگهانی‌های قلبی درارتباط بود

از طرفی چندی پژوهش‌های امسال، بی زیان بودن دانه مرغ را رد کرده اند. پژوهشگران با بررسی داده‌های ۳۰ هزاره فرد بالغ در بازه‌ی زمانی ۱۷ سال بوسیله این نتیجه رسیدند که مصرف هر نصف تخم مرغ افزودن درون روز، بستگی‌ی مستقیمی‌با تکثیر ریسک بیماری‌های قلبی دارد (آن‌ها الگوهای رژیمی، شرایط سلامت طاسی و فعالیت فیزیکی سوژه‌ها را برای جداسازی آثار دانه مرغ، کنترل کردند). به گفته‌ی نورینا آلن، یکی از مؤلفان این بررسی و استادیار پزشکی پیشگیری از دانشگاه شمال غربی ایالات متحده:ما بااطلاع شدیم بوسیله ازای هر ۳۰۰ میلی گرم کلسترول اضافه، صرف نظر از نوع غذا، سربزرگی ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی به اندازه‌ی ۱۷ درصد و مخاطره مرگ و میر کلی، ۱۸ درصد افزودن می‌یابد. ما نیز متوجه شدیم، مصرف تکثیر‌ی شقه تخم مرغ در هر روز می‌تواند، کار بزرگ ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۶ درصد و ریسک اجل را ۸ درصد افزایش یابد.کلسترول موجود در تخم مرغ معمولا جذب بدن می‌شود

با اینکه پژوهش یادشده یکی از جامع ترین پژوهش‌ها درباره‌ی رابطه‌ی بیماری قلبی و مصرف دانه مرغ است، صرفا به خشکی امدن پایه‌ی مشاهدات است و عوارض یا آثار استعمال را مدال نمی‌دهد. نیز این پژوهش براساس یک کلکسیون از داده‌های خودگزارشی منتشر شده است. در این پژوهش از شرکت کنندگان خواسته شد غذاهایی را که داخل ماه‌ها یا سال گذشته خورده اند، معروفیت ببرند و سپس بوسیله مدت ۳۱ سال بوسیله معاینه سلامت آن‌ها پرداختند. این داده‌ها علامت می‌دهند پژوهشگران صرفا چشم اندازی طاسی از تغذیه‌ی شرکت کنندگان را بوسیله دست آورده اند؛ درحالی که رژیم غذایی افراد به مرور زمان تغییر می‌کند.

استیناف یادشده با نتایج گذشته در نفاق است. مطابق بسیاری از پژوهش‌ها، تخم مرغ برای سلامت قلب موثر است. طبق تحلیلی روی نیم میلیون فرد بزرگسال داخل چین در سال ۲۰۱۸، حاصل‌ی کاملا متفاوتی بوسیله دست آمد. براساس این پژوهش، مصرف تخم مرغ می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. خطر اجل به خشکی امدن اثر بیماری‌های قلبی تو افرادی که هر روز تخم مرغ مصرف می‌کنند ۱۸ درصد و گمان مرگ بر معلول سکته، ۲۸ درصد کمینه است.

البته پژوهش علو اندوه مانند استیناف قبلی کاملا بر مبنای مشاهدات است و موجب و عوارض استعمال جلوه گر تراشیدن. برای مثال مشخص نیست، افراد بزرگسال سالم در چین تخم مرغ بیشتری می‌خورند یا تخم مرغ عامل صلح و صفا آن‌ها است؟ پاسخ بوسیله این پرسش بخش بزرگی از مسئله است.

با اینکه استیناف‌های یادشده، بحث درباره‌ی تأثیر کلسترول تخم مرغ به خشکی امدن سلامتی را افزودن دادند، راه‌هایی بخاطر پی بردن بوسیله تأثیر دانه مرغ پیاده شدن سلامتی وجود دارد. یکی از راه‌ها، بررسی ترکیبی به نام کولین درون دانه مرغ است که از بیماری آلزایمر پیشگیری می‌بطی ء. همچنین می‌تواند از ریه افراد مراقبت درنگ.

کولین که در برز مرغ‌ها پیدا می‌شود، می‌تواند از افراد در موافق بیماری آلزایمر محافظت درنگ

ولی کولین می‌تواند آثار منفی هم داشته باشد. باکتری‌های شکمی، این ماده را بوسیله مولکولی بوسیله نام TMO تغییر می‌کنند که بعد می‌تواند جذب جگر شده و به TMAO دگرگونی شود. مولکول TMAO ارتباط‌ی مستقیمی‌با افزایش خطر ابتلا به مصیبت‌های قلبی عروقی دارد. بلاسو با بررسی این وابستگی و طبق فداکار پژوهش‌ها هوشیار شد سطح TMAO، قرص دوازده ساعت پس از مصرف بذر مرغ در فداکار افراد تکثیر یافته است.فدایی استیناف‌ها می‌گویند برز مرغ با ریسک پایین برنده بیماری‌های قلبی درارتباط است

پژوهش‌های مرتبط با مصرف تخم مرغ و TMAO، بوسیله مناسبت‌ی مستقیم این دو معلول گرفتار اند. با این حال، TMAO را می‌توان تنها یکی از شاخص‌های پایه‌‌‌ای ابتلا به بیماری‌های قلبی در نظر گرفت که پس از شایسته کردن‌های تمام نخوردن طعام درون افراد دیده می‌شود. بلاسو این فرایند را به افزایش موقتی سطح قند خون پس از خوردن کربوهیدرات تشبیه می‌درنگ ولی افزایش سطح قند خون عزب زمانی بوسیله دیابت منجر می‌شود که بوسیله صورت مستمر ادامه داشته باشد. شاید دلیل افزایش TMAO این باشد که تنها عوارض خوردن بذر مرغ بوسیله کولین مربوط نباشند. فرناندز می‌گوید:مشکل از جایی شروع می‌شود که کولین جذب خون نشود و در روده‌ی ارشد جمع شود. درون روده کولین داخل ابتدا به TMA و سپس به TMAO تبدیل می‌شود؛ اما کولین موجود در تخم مرغ معمولا جذب می‌شود و داخل روده‌ی بزرگ مملو نمی‌شود، بنابراین منجر به افزودن ریسک بیماری‌های قلبی نخواهد شد.

از طرفی دانشمندان، تجسس مزایای سلامتی تخم مرغ را اندوه آغاز کرده اند. زرده‌ی تخم مرغ یکی از نیکوترین منابع لوتئین است. لوتئین مناسبت‌ی مستقیمی‌با گشایش یقین و کاهش خطر بیماری‌های چشمی‌دارد. بوسیله گفته‌ی جانسون:دو سنخ لوتئین در شبکیه‌ی چشم وجود دارد که می‌توانند مانند فیلتر نور آبی انجام کنند و به نعوظ طاسی از شبکیه داخل برابر نورهای مضر محافظت کنند.

با اینکه پژوهشگران راه درازی را درون بررسی آثار تخم مرغ به خشکی امدن صلح و صفا خلال کرده اند، اغلب پژوهش‌ها کنار غیرمضر بودن دانه مرغ برای سلامتی تأکید دارند و تا اینکه معتقدند مصرف بذر مرغ دارای مزایایی برای سلامت است. البته شاید، مصرف بسیار از کمیت دانه مرغ برای صبحانه، سالم ترین گزینه نباشد. حداقل توصیه می‌شود رژیم متفاوتی داشته باشید و قدیم دانه مرغ نخورید.بیشتر بخوانید:توصیه‌هایی برای گشایش میکروبیوم رودهاصول ارگونومیک تنظیم ارتفاع نمایشگر بخاطر جلوگیری از ناهنجاری‌های بدنیچرا فداکار افراد مشت‌های خویشتن را نمی‌شویند؟ارتباط میان سلامت روده و مصونیت جهیز ایمنیوزارت بهداشت: آمار دقیق مبتلایان کرونا قابل برآورد نیست

Let's block ads! (Why?)

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 20
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 12
  • بازدید کننده دیروز : 12
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 134
  • بازدید سال : 449
  • بازدید کلی : 63361
  • کدهای اختصاصی